Messeadresse og parkering:

 

Vi anbefaler dere som er kjent i området om å bruke parkeringsplassene ved gamle Urædd Stadion, nye Urædd Stadion eller ved Porsgrunn Videregående skole.

MC-Messa er skiltet fra E-18.

Messeadresse: Kjølnes Ring 64, Porsgrunn

 

Kart over parkering

 

Årets messe kan presentere et bredt utvalg av alt som har med MC å gjøre. Vi har forhandlere som vil møte kunden og presentere siste nytt innen alt fra MC til det utstyret du vil måtte ha for å kjøre MC.

 

Brevik MC vil rette en stor takk til forhandlere av motorsykler som stiller opp på messa. Det krever mye arbeid og ressurser. At forhandlerne stiller opp er selve fundamentet og ryggraden i messa. At vi da har alle de store merkene på plass, er selvfølgelig et stort pluss for messa, som da kan vise bredden i det utvalget som er i markedet. Vi ønsker også å presentere det mangfold av utstillere av utstyr og tjenester som finnes rundt dette med å kjøre motorsykler, klær, utstyr, turer, opplæring og myndigheter.

 

Som besøkende vil du komme til en messe hvor du får møte forhandlere av motorsykler og utstyr direkte. Det ser vi på som en kjempestor fordel. Avtaler kan gjøres der og da. Kanskje du får et godt messetilbud?

 

Messa foregår i Tennisballen i Porsgrunn. Dette er en stor og trivelig hall med god oversikt. Vår kjøkkenavdeling vil friste med både mat og drikke. En stor kafé er til disposisjon for besøkende med rimelige priser. Vi har lagt oss på en lav inngangspris:

 

Voksne       kr 130,-

Barn           kr   50,- (under 16 år)

Familie       kr 300,-

Barn under 10 år gratis.

Vi tar kort.

 

Parkering vil du finne på alle parkeringsplassene på Kjølnesområdet. Messa vil være skiltet fra E18 i sør og fra Rv 36 i nord.

 

Messe-adresse: Kjølnes Ring 64, 3918 Porsgrunn

 

Velkommen til MC-MESSE i Porsgrunn!

Mvh Nils Aage Tangvald

Brevik MC